If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми хаде де, остави някакви координатии и да ти се съберем една делегацийка
Направо един десант при Данчо и това е.Джордане само кажи час и пиенето ще си го носиме ние,пържолите от тебе.Ако искаш направо и гащеризони да си носиме и да помагаме и без това съм набрал инерция от борбата ми с турбото.
Направо един десант при Данчо и това е.Джордане само кажи час и пиенето ще си го носиме ние,пържолите от тебе.Ако искаш направо и гащеризони да си носиме и да помагаме и без това съм набрал инерция от борбата ми с турбото.
Ние сега ще пием или ще работим?Аз съм там през целият ден почти и да много близо съм до броните и до картинг пистата(Красна Поляна).Няма да ви карам да работитеКойто желае може да заповяда.А за тези които се затруднят с локализирането на скрападжийницата......0896651449
То без гащеризони
,какво ще правиме,бе!
А Данчо да даде точен адрес,та да се ориентираме по чичко гугал!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
с моя двигател ли е тази красавица...много е готина.
Да с твоя,на Митко,моя и тн.Сменихме му всички гарнитури и семеринги,че течеше като лейка.Направо няма да го познеш.Ти пази документите за по-нататък.Я кажи какво точно си му правил та да си знам.
е сега ,въоръжен с телефона ти и картата-ще те збарам.Инструмента ми е в наличност от зад винаги,сега и барабар с една щайга ябълки и орехи за Зилата,ама дойда ли пак ще те збарам,дори и само да обмениме бълхите на крастата.
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
е сега ,въоръжен с телефона ти и картата-ще те збарам.Инструмента ми е в наличност от зад винаги,сега и барабар с една щайга ябълки и орехи за Зилата,ама дойда ли пак ще те збарам,дори и само да обмениме бълхите на крастата.
Заповядай,но да знаеш че в неделя ме няма.
Междувременно отхвърлихме малко работа
Брат,много се силихме,ама като опре ножа до кокал ще дойдеме.Поне аз и още един твой познат.Всъщност те уважава.Помогнал си му за халогените.Иначе,доброто вино е от мене.Пържолите от който донесе.Само кажи кога!
Comment